Nici informațiile aruncate pe surse, conform cărora, în cazanul în care se presupune că au fost arse fetele din Caracal a fost găsit ADN-ul Alexandrei și nici mărturia presupusului criminal nu sunt reale. O ipoteză care pare halucinantă, în contextul emoțional creat în ultima vreme, dar care este luată foarte în serios chiar de către cei care investighează cazul fetelor dispărute la Caracal.

Procurorul șef al Direcției de Investigare a Infacțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism, Felix Bănilă, îi contrazice pe toți cei care au afirmat cu tărie și certitudine că cele două fete sunt moarte.

„Până nu avem niște elemente clare că ar fi decedate, noi nu putem neglija varianta că ar fi în viață. Avem acele fragmente osoase ridicate de la fața locului. Nu am primit încă un rezultat…Nu avem dovezi că sunt moarte. Ne dorim să fie în viață”, a spus Bănilă.

Acesta nu doar că a infirmat informațiile privind ADN-ul Alexandrei, care ar fi fost găsit într-un cazan, dar spune că declarațiile lui Dincă sunt confuze.  El a spus că  ars victima apoi că a aruncat-o în Dunăre.