Răsturnare de situație. Frații lui Emi Pian pot ajunge după gratii! Totul se decide chiar azi

Frații lui Emi Pian sunt în tensiune maximă, mai ales că astăzi ar urma să ia o decizie care le poate schimba radical viața. Ciprian și Grațian Pian și-au petrecut noaptea în spatele gratiilor, urmând ca astăzi să fie duși în fața judecătorilor. Cei doi sunt acuzați de tentativă de omor.

Graţian şi Ciprian Duduianu, fraţii interlopului Emi Pian, decedat în urmă cu o săptămână într-un conflict în sectorul 6 al Capitalei, au fost reţinuţi pentru 24 de ore. Fraţii lui Emi Pian au fost duşi în Arestul Central şi urmează să fie prezentaţi magistraţilor Tribunalului Bucureşti cu propunerea de arestare preventivă. Cei doi sunt acuzaţi de tentativă de omor.

„La data de 4 august, în jurul orei 02.00, în contextul agresiunii care a condus la decesul victimei F.M. (Florin Mototolea – n.red.) cei trei inculpați l-au agresat pe numitul G.E.R., cu intenția de suprimare a vieții acestuia, lovindu-l în mod repetat cu picioarele și cu obiecte contondente și tăietor-înțepătoare, acesta suferind leziuni traumatice la nivelul capului, feței și brațelor, care au impus internarea sa”, conform Parchetului Capitalei.

Răsturnare de situație. Frații lui Emi Pian pot ajunge după gratii! Totul se decide chiar azi

Cele trei persoane suspectate că au încercat să îl omoare pe criminalul interlopului Emi Pian au fost reținute și urmează să fie duse la Tribunalul București, cu propunere de arestare preventivă.

În urmă cu o zi, avocata Duduienilor a declarat că frații lui Emi Pian nu au făcut nicio declarație și nu se simt vinovați.

„S-a dispus măsura reținerii pentru 24 de ore, cu propunere de e arestare preventivă către Tribunalul București. Cei doi și-au menținul dretul la tăcere. Nu au făcut declarații. Nu se simt vinovați. Le-au fost respectate toate drepturile și libertățile cetățenești.”, a declarat avocata.

În plus, aceasta a mai spus că frații lui Emi Pian nu au avut niciun obiect cu care ar fi putut să provoace astfel de leziuni victimei. Cel care se presupune că l-a omorât pe temutul interlop a fost tăiat extrem de grav pe spate. ”La momentul de față nu se simt nemulțumiți. Clienții mei nu au avut obiecte tăietoare cu care să provoace leziuni victimei”, a explicat avocata Duduienilor.

Răsturnare de situație. Frații lui Emi Pian pot ajunge după gratii! Totul se decide chiar azi