Apar noi dezvăluiri după despărțirea dintre Răzvan Simion și Lidia Buble de la începutul lunii iunie. Se pare că există o coincidență bizară între căsnicia pe care prezentatorul TV a avut-o cu Diana Simion și relația de iubire cu celebra cântăreață. Vreme de 15 ani, Răvan Simion și Diana Simion au avut o căsnicie frumoasă, iar din relația lor de iubire au luat naștere și doi copii, Tudor Ștefan și Ianca. În urmă cu 5 ani, prezentatorul TV a decis să divorțeze de soția sa, pentru a începe o relație de iubire cu Lidia Buble.

Cântăreața avea atunci 22 de ani, în timp ce prezentatorul de la Antena 1 avea 34 de ani. Relația dintre cei doi a fost aspru criticată de foarte multe persoane, care i-au acuzat că erau împreună chiar și atunci când Răzvan Simion era însurat, potrivit cancan.ro.

Astfel, după 5 ani de relație, Răzvan Simion și Lidia Buble au ales să meargă pe drumuri diferite. La începutul acestei luni, prezentatorul TV a postat un mesaj emoționant pe o rețea de socializare, prin care anunța că relația cu Lidia a luat sfârșit. Conform sursei citate, cifra 5 apare de fiecare dată în relațiile de dragoste ale prezentatorului TV. Astfel, căsnicia cu Diana Simion a durat 15 ani, cei doi s-au despărțit în 2015, iar povestea de iubire cu Lidia Buble a luat sfârșit după 5 ani.

Răzvan Simion, vedeta de la Antena 1, și Diana au divorțat, după ce acesta a fost surprins cu cântăreața Lidia Buble, cea cu care avea o relație secretă. Apropiații foștilor soți susțineau că mariajul lor scârțâia de ceva vreme și că aveau doar o căsnicie de „fațadă”. Se spune că Diana Simion a suferit teribil după divorț și nu s-a ferit să arate acest lucru.

Diana Simion a fost o prezență discretă în perioada în care a fost căsătorită cu Răzvan Simion, puține fiind evenimentele mondene la care aceasta a participat. După divorțul de Răzvan Simion, Diana Simion a părăsit Capitala și și-a refăcut viața la Timișoara. Și-a construit o casă în care să locuiască alături de cei doi copii ai săi. Iar, de circa un an, Diana Simion trăiește o poveste de iubire cu un afacerist de pe Bega.