Doar că, așa cum am început să ne obișnuim deja, situația s-a întors la 180 de grade și Faimoșii au revenit din nou în prim plan. I-au învins pe războinici cu 10-5 și rămân în vilă. Moralul lor este din nou sus, iar antrenorul Vladimir Drăghia a avut un rol esențial.

Din echipa Războinicilor nu a excelant niciun concurent. Mihai Berar și Gabriel Nedelcu au câștigat câte un punct, dar au pierdut destul de jenant în celelalte meciuri. Cristi Dumitrache a reușit și el o victorie, iar la fete Iulia Aradi și Mihaela Popescu au punctat și ele câte o dată.

Faimoșii au fost mult mai concrentrați și au reușit să se impună într-un moment foarte prielnic pentru Războinici, care s-au văzut câștigători înainte de duel. După acest duș rece, urmează un alt meci important, cel pentru eliminare. Săptămâna trecută Faimosul Călin Șerban a părăsit competiția după ce a pierdut duelul cu Ciprian Mariș.

O parte din fani consideră că Războinicii s-au impus în ultimele meciuri pentru că au știut ce final vor primit și l-au antrenat cu Giani Kiriță, în timp ce acest meci pentru vilă ar fi fost unul corect și că Faimoșii au câștigat pentru că sunt sportivi mai buni.

Te-ar putea interesa și: