Însă Dumitru Dragomir, fostul președinte al LPF, lansează o ipoteză de ultimă oră. Potrivit acestuia, Borcea ar urma să fie eliberat din închisoare în doar câteva luni.

„Cred ca face o luna-doua si o sa-i dea drumul, ca si-a facut pedeapsa. Ca se cumuleaza, la Borcea. Mie imi pare foarte rau, dar el si-a facut pedeapsa, ca asta se cumuleaza. Imi pare foarte rau. E un lucru la care nu ai ce sa faci. Te duci, iti faci pedeapsa si gata, ce sa faci. O fi drept, nu o fi drept, te duci si iti faci pedeapsa si dupa aceea te duci si iti cauti drepturile, ca nu ai alta varianta. Nu am stat decat de doua ori de vorbă cu el de cand a iesit si nu despre lucruri din astea. Sincer, imi pare rau. Am crezut ca a scapat de necazuri. Acolo cand ajungi nu mai esti nimeni, esti un zero barat”, a declarat Dumitru Dragomir pentru Mediafax.

Vestea condamnării a fost primită cu surprindere în familia Borcea, mai ales în urma achitării sale în judecata pe fond. 

„Vestea că va merge la închisoare a căzut ca un șoc pentru Borcea. El fusese achitat la «fond», iar acum a mai luat niște ani buni. Mai întâi, s-a uitat în gol mai multe momente, după care a repetat «Copiii mei, copiii mei!». N-a plâns, nu e genul, dar avea o privire întunecată. A luat-o pe Valentina în brațe, a sărutat-o și a mângâiat-o pe pântece”, a mărturisit unul dintre apropiații omului de afaceri, potrivit Libertatea.

Fostul președinte al echipei de fotbal Dinamo se afla în libertate de doar 6 luni, după ce a ispășit o pedeapsă de peste 4 ani, ca urmare a condamnării din Dosarul Transferurilor.