Potrivit acestuia, și ministrul Eugen Teodorovici ar fi luat mită.

„Dosarul Microsoft bubuie rau, sursele vorbesc de mita de 10% dintr-un contract pentru licenta, 2 milioane de dolari incasate de Tariceanu. 20 decembrie 2006, Microsoft a trimis o scrisoare catre domnul Tariceanu, in care ii spunea ca au trecut 20 de zile de cand guvernul nu respecta contractul pentru licenta

Un martor protejat sustine ca Victor Malinovschi a infiintat mai multe off-shore-uri, cu scopul de a scoate din Fujitsu, care vindea licentele de servicii fictive, sumele de bani necesare unor mite pentru oameni din guvern. S-au virat 2,7 milioane de dolari, care urmau sa plateasca mita catre Tariceanu si Teodorovici”, a spus Rareș Bogdan la emisiunea Jocuri de Putere, de la Realitatea TV.

Mai mult, DNA cere ridicarea imunitatii parlamentare a lui Calin Popescu Tariceanu, pentru ca acesta sa fie pus sub acuzare pentru luare de mita.

Procurorul-şef al DNA a trimis procurorului general Augustin Lazăr un referat în vederea sesizării Senatului pentru formularea unei cereri de efectuare a urmăririi penale pentru infracţiunea de luare de mită, presupusă a fi săvârşită de preşedintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, conform Agerpres.