Este război total pe scena politică autohtonă. Liberalul Rareș Bogdan a dezvăluit planul secret din laboratoarele liberalilor. Prim-vicepreşedintele PNL a declarat la Digi24 că nu se aștepta ca Victor Ponta să fie consecvent și să voteze învestirea Guvernului Orban.

Rareș Bogdan a declarat că speră ca ceilalți lideri din Pro România, Sorin Cîmpeanu și Mihai Tudose, să conștientizeze că Guvernul Dăncilă nu mai poate să rămână la Palatul Victoria și totuși, să voteze noul Executiv al liberalilor.

„Îi susțin pe colegii mei din PNL în tot ceea ce fac. Negocierile au fost grele. Am vorbit astăzi cu dânșii și le-am spus că din punctul meu de vedere dacă ei fac cvorumul nu contează dacă ne dau jos Guvernul sau nu ni-l învestesc, ci ideea este să ajungem la anticipate. Pentru PNL și România cel mai important lucru este să ajungem la anticipate”, a spus Rareș Bogdan.

Aceasta este însă strategia PNL dezvăluită de Rareș Bogdan. Europarlamentarul dezvăluie că liberalii vor să ajungă la alegeri anticipate în cel mai scurt timp. „Strategia este simplă, extrem de clară: alegeri anticipate în maxim 3-4 luni de zile. Cum se vor produce aceste alegeri anticipate? Vă asigur că potrivit Constituției”, a mai spus Rareș Bogdan.