Rareș Bogdan, despre demiterea lui Nicușor Dan: E slabă prestația. Îi înțeleg pe oameni că nu mai au răbdare

Așadar, prim-vicepreședintele PNL a spus că este nemulțumit de primarul general al Capitalei, Nicușor Dan. Totodată, liderul PNL a ținut să sublinieze că este încă prea devreme pentru a spune dacă formațiunea îl va susține în 2024.

„E slabă prestația. A fost un excelent activist civic, e un primar slab. A fost o decizie din partea PNL de a scăpa de Gabriela Firea și PNL a decis să nu prezinte un candidat. Cred că a fost o decizie corectă, dar din păcate candidatul care a câștigat nu se dovedește a fi un excepțional manager. O fi un om de bună credință dar uneori buna credință nu merge mână în mână cu profesionalismul și cu priceperea”, a declarat Rareș Bogdan la Digi24.

Ce spune Rareș Bogdan despre situația dificilă în care se află mulți bucureșteni?

De asemenea, liberalul a spus că îi înțelege pe bucureștenii care nu mai au răbdare cu edilul.

„Îi înțeleg pe oameni că nu mai au răbdare. Poate își revine. E devreme să spunem dacă îl susținem și în 2024. Poate va avea o iluminare și în următorii doi ani va deveni un excepțional manager și va rezolva problemele Capitalei. Deocamdată, după primii doi ani, nu mi se pare că a confirmat așteptările uriașe ale bucureștenilor. Asta nu înseamnă că nu avem răbdare cu domnia sa”, a completat Rareș Bogdan.

Mai apoi, acesta a vorbit și despre situația în care se află locuitorii din Capitală care se confruntă zilnic cu probleme cu apa caldă, traficul sau poluarea.

„Îl pot demite. Nu îndemn, asta mai lipsește. Îndemn să îi scrie lui Nicușor să îl roage să fie la fel de bun primar cum a fost ONG-ist. Dacă ar fi fost măcar jumătate ca pricepere, era grozav. Îi invit pe bucureșteni să îi scrie ce și-ar dori și cu ce sunt nefericiți. Poate va deveni un Superman și va face lucruri fantastice, altfel va ajunge la modelul Lis, sau Halaicu, depinde de el”, a conchis Rareș Bogdan.