Parlamentul a dat astăzi marea lovitură. A eliminat pensiile speciale pentru mai multe categorii de bugetari printre care foști președinți, primari, judecători, procurori, judecători CCR sau foști Avocați ai Poporului. La aflarea acestei vești, europarlamentarul Rareș Bogdan s-a dezlănțuit.

Rareș Bogdan anunță cutremurul

Europarlamentarul liberal este extrem de fericit că a trecut această lege, dar anunță cutremurul. PNL nu se oprește aici. Va continua să-și aplice programul de guvernare cu care a venit la Palatul Victoria la finalul anului trecut. Mai mult, în postarea sa de pe o rețea de socializare fostul jurnalist îl parafrazează pe președintele Klaus Iohannis.

“Am promis. Am facut. Va rog sa nu va mai indoiti niciodata de ceea ce spun. Pas cu Pas vom face tot ce am promis. Putintica rabdare va cer doar”, spune fostul jurnalist care apoi a avut o nouă postare cu aceeași temă.

“Am facut ceea ce am promis. Cu Bunul Dumnezeu inainte vom reusi sa rodicam Romania. IMPREUNA”, a mai scris Rareș Bogdan.

Legea de eliminare a pensiilor speciale a fost adoptată marţi, de Camera Deputaţilor, cu 247 de voturi ”pentru”, 21 de abţineri, vizaţi fiind, printre alţii, parlamentarii, judecătorii şi procurorii, personalul auxiliar de specialitate al instanţelor judecătoreşti şi al parchetelor, poliţiştii, funcţionarii publici cu statul special, funcţionariI publici parlamentari. Aceasta, pe fondul protestelor din Justiţie, materializate inclusiv prin oprirea activităţii unor instanţe.