Jurnalistul a spus pe pagina sa de facebook că Dragnea a rămas în stare de șoc pentru câteva minute bune.

”Aud că Dragnea s-a prăbușit în fotoliu, cu ochii în tavan. Câteva minute, nimeni nu a avut curajul să scoată vreun sunet. Numai ceasul se auzea: tic-tac, tic-tac!”, scrie Rareș Bogdan, după votul din Parlamentul European.

Realizatorul de la Realitatea TV a salutat votul și a criticat dur reacția europarlamentarilor puterii de la București, care au încercat să o blocheze pe Kovesi.

Ținta finală a lui Kovesi în noua funcție ar putea fi chiar Liviu Dragnea, in dosarul Tel Drum, susține Rareș Bogdan.

”Tic-tac! Dosarul Tel Drum ar putea ajunge exact pe masa Laurei Codruța Kovesi. Ce a acolo? Buba mare, buba neagră! Dragnea a fost acuzat că este inițiatorul unui grup infracțional organizat. Aa, să nu uit: îmi spun juriștii că fraudele din bani europeni nu se prescriu. La noi în Ardeal este o vorbă: o pățăști!”, spune jurnalistul, citat de Realitateatv

Laura Codruța Kovesi a câștigat la Bruxelles, Comisia pentru libertăţi civile din Parlamentul European (LIBE) luând miercuri, prin vot secret, decizia de a o propune pe fiosta șefă a DNA pentru funcția de procuror-șef european. Laura Codruţa Kovesi a obţinut 26 voturi în Comisia pentru Libertăţi Civile şi Justiţie! Ea a fost urmată de candidatul francez Jean-Francois Bohnert, cu 22 de voturi, şi de candidatul german Andres Ritter, cu un vot, a anunţat Comisia de libertăţi civile (LIBE).

Te-ar putea interesa și: