Rareş Bogdan, prim-vicepreşedinte al PNL, a vorbit despre audierile miniştrilor liberali în comisiile parlamentare de specialitate.

Miniştrii propuşi ai Guvernului Cîţu au primit, după cele trei zile de audieri, nouă avize pozitive şi şapte negative. Rareş Bogdan a explicat că asta se datorează faptului că PSD nu prea a participat la audieri, iar cei din USR au înţeles că “sunt mai multe lucruri care ne apropie decât lucruri care ne despart”.

“Celor din PSD le-a fost rușine să mai vină cu acuzații mincinoase”, a mai precizat Rareş Bogdan, care se bucură că nu a mai existat circul de la votul pentru Guvernul Orban II.

“Cu noi vor trebui să stea umăr la umăr dacă vor să guverneze în următorii cinci ani”

“Cei din PSD nu prea au participat la comisiile de audiere, acesta e primul motiv. Cei din USR au înțeles că sunt mai multe lucruri care ne apropie decât lucruri care ne despart și le-a venit mintea la cap. După ce s-au aliat cu PSD, în primă fază, la audierea Guvernului Orban II, de data aceasta au înțeles că tot cu noi vor trebui să stea umăr la umăr dacă vor să guverneze în următorii cinci ani, că doar nu or să guverneze cu PSD.

De asemenea, colegii mei din Guvern au convins, astfel încât avem nu mai puțin de nouă avize pozitive.

Celor din PSD le-a fost rușine să mai vină cu acuzații mincinoase. Nu au mai făcut nici circul pe care l-au făcut la votul pentru Guvernul Orban II”, a declarat Rareş Bogdan pentru Antena 3.