Conform România TV, avocatul familiei acuză că în judecarea cazului nu ar fi fost respectate procedurile legale, reprezentantului legal al familiei fiindu-i refuzat accesul la audirea martorilor. La cinci ani de la tragicul accident, cazul încă nu a primit o soluție.

Cătălin Pivniceru, unul dintre medicii aflați în avionul care a aterizat forțat în Munții Apuseni, a povestit ultimele ore în care tânăra studentă la Medicină a fost conștientă.

Aura Ion era întinsă pe jos, acoperită cu hainele medicilor și nu putea respira. Radu Zamfir a încercat timp de mai multe ore să o resusciteze, după ce aceasta a intrat în stop cardio-respirator.“Radu, nu pot respira! Radu, nu pot respira!”, au fost ultimele cuvinte rostite de Aura Ion, a povestit medicul Cătălin Pivniceru.

El a mai spus că după impact, doctorii din avion și-au pus singuri diagnostice și au încercat să se încălzească, în așteptarea salvatorilor. Aura Ion, studenta de 23 de ani care și-a pierdut viața în accidentul aviatic din Munții Apuseni, a fost înmormântată cu onoruri militare la Cimitirul Ghencea 3 Militar.