Andreea Mantea a fost nevoită să plece în Turcia pentru filmările celui de-al doilea sezon din Puterea Dragostei. Conform informațiilor apărute în media, Andreea Mantea încasează, lunar, aproximativ 20.000 de euro, ceea ce înseamnă 95.400 RON la cursul de schimb de astăzi, notează cancan.ro

Înainte să fie prezentatoare TV, Andreea Mantea a pozat în Playboy

Andreea Mantea a pozat în celebra revistă Playboy pe vremea când era reporter la KISS TV. Discutăm despre anul 2006, iar partenera ei de nebunii în pictorialul incendiar revista cu “iepurași” a fost fotomodelul de talie internațională Cecilia Miloiu.

Ulterior, vedeta TV a fost singura playmate care a ajuns în America. Ea a fost aleasă de cei de la Playboy America să meargă să pozeze pentru calendarul Playboy Europa. Ședința foto a avut loc în locuinţa celebrului Hugh Hefner, fondatorul faimoasei reviste pentru bărbaţi.

“Sunt nerăbdătoare să ajung acolo. Mă bucur că cei de la Playboy m-au ales, cu atât mai mult cu cât nu sunt blondă. Ştiu că Hefner preferă blondele”, a declarat încântată, Andreea Mantea, la vremea respectivă, potrivit eva.ro.