Andreea Mantea a plecat în Turcia pentru a filma „Puterea dragostei”. Show-ul are în centrul atenției mai mulți concurenți care își caută dragostea închiși într-o casă.

În prima fază, vedetei se pare că nu i-ar fi fost pe plac locația aleasă, iar cei de la Kanal D i-ar fi promis că vor muta emisiunea din Turcia în România. Audiența foarte bună înregistrată, i-a făcut, însă, pe aceștia să dea înapoi. Motiv suficient pentru Mantea să forțeze mâna celor de la  Kanal D.

Jurnaliștii de la libertatea.ro, salariul Andreei se apropie vertiginos de 20.000 de euro pe lună, o sumă mare chiar și pentru piața televiziunilor din Turcia.

Pe lângă cei 20.000 de euro pe care îi ia lună de lună, vedeta se bucură și de cazare gratis. Aceasta trăiește alături de fiul ei, David, într-un duplex luxos unde are servitori care îi fac toate poftele. Andreea nu trebuie să facă decât audiență, căci turcii o țin în puf: una dintre angajatele de la duplex îi face mâncare, cealaltă curățenie. Să tot ai un asemenea job!