Unde a lucra Gina Pistol înainte să devină faimoasă

Gina Pistol a fost nevoită să lucreze pe postul de operator la un centru de copiere și ca vânzătoarea la un chioșc din Roșiorii de Vede, localitatea ei natală.

Vedeta TV s-a mutat apoi în Capitală și a lucrat și aici ca vânzătoare la un magazin de articole sportive care se pare că era frecventat de persoane publice.

Pozatul în Playboy a fost un pas important către cariera din televiziune pe care o are acum. Aceasta a jucat în diferite producții românești și a făcut parte din trupa Divertis. În prezent, Gina Pistol este prezentatoarea emisiunii „Chefi la cuțite” difuzată pe Antena 1.

Ce studii are la bază Gina Pistol

Blondina a terminat Școala de Arte şi Meserii din Roșiorii de Vede și, ulterior, și-a terminat studiile la Facultatea de Transporturi.

Cum și-a petrecut sărbătorile de iarnă

Smiley şi Gina Pistol, unul dintre cele mai frumoase cupluri din show-biz-ul românesc, au petrecut împreună acest final de an, într-un decor de vis, alături de mai mulţi prieteni.

Cei doi au postat pe conturile lor de Instagram, în urmă cu câteva zile, fotografii din zona Cabanei Susai de lângă Predeal şi le-au arătat tuturor fanilor un peisaj mirific, plin de zăpadă, de care s-au bucurat din plin după un an obositor. Într-una dintre poze, făcută împreună cu un grup de prieteni, Smiley stă în spatele Ginei şi o strânge protector în braţele sale.

“Anul care vine să vă prindă bucuroşi, să treacă fără obstacole şi să vă ajute să vă ţineţi de promisiuni, mai ales de cele pe care vi le faceţi vouă! Vă mulţumesc pentru cel mai bun an, pentru că-mi sunteţi aproape şi pentru că-mi daţi mai mult curaj!”, a fost mesajul transmis de Smiley tuturor admiratorilor săi.