Viorica Dăncilă a confirmat totul! Locul lor va fi luat de deputatul Oana Florea și de senatorul Liviu Tit Brăiloiu.

„Oana Florea, votată pentru a fi ministru al Fondurilor Europene este o colegă care are experiență, a lucrat la Bruxelles, are experiență în ceea ce privește fondurile europene.

Liviu Brăiloiu, propus pentru Ministerul Românilor de Pretutindeni a stat mult timp în Spania, deci este familiarizat cu problemele românilor de acolo.   Pentru ministrerul Justiției nu am avut o propunee, dar colegii au stabilit să fie domnul Eugen Nicolicea”, a declarat Viorica Dăncilă.

”Voi trimite toate documentele la Parlament. Eu întotdeauna merg pe buna credință și pe faptul că domnul președinte va da dovadă de responsabilitate. Imediat ce ajung la Guvern o să-l sun pe domnul președinte.”, a declarat Viorica Dăncilă.

PSD a stabilit și noul ministru al Justiției. Așa cum am mai precizat, votul s-a îndreptat către Eugen Nicolicea. Liderii PSD au decis miercuri, în ședința CEx, retragerea sprijinului politic pentru ministrul Justiției, Tudorel Toader.

Oana Florea este absolventă a Facultății de Drept. Deputata a fost consilier la Parlamentul Românie, profesor de limba engleză, director al unei societăți comerciale și director executiv al FACIAS.

Marile schimbări vin după ce Liviu Dragnea a declarat că ele nu pot începe campania electorala pentru europarlamentare având funcții de miniștrii în Guvern, așa că trebuie sa fie înlocuite.

Rovana Plumb deschide lista pentru alegerile europarlamentare din data de 26 mai. De asemenea, și Intotero este prezentă pe celebra listă.