Protecția Copilului intervine în conflictul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf! Au demarat o anchetă

Protecția Copilului a descins la reședința de la Snagov a vedetei pentru a vedea dacă Bebeto, copilul minor al cuplului, a fost afectat de scandal.

„Vă comunicăm că Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Ilfov s-a autosesizat în acest caz și a întreprins toate demersurile necesare, în conformitate cu Legea 272/2004 Republicată cu modificările și completările ulterioare”, a anunțat DGASPC Ilfov.

Trebuie menționat că acțiunea autorităților a avut loc în contextul în care Anamaria Prodan a lansat acuzații grave după scandalul cu Laurențiu Reghecampf.

„Bebeto a văzut imaginile, este disperat! Copilul tremură încontinuu de aseară şi nu se poate opri din timp. Plânge pentru că spune că tatăl lui l-a făcut de râs la şcoală, în faţa colegilor şi în faţa întregii ţări.

Bietul copil nu mai vrea să iasă din casă de ruşine că tatăl lui i-a bătut mama, este traumatizat. Mai mult, copilul a fost ameninţat că va fi luat pe sus şi dus cu forţa acasă la Corina Caciuc. Copilul este pur şi simplu traumatizat. Odată cu acest episod, trauma creată de Reghecampf copilului din prima căsnicie se repetă în cazul copilului din a doua căsnicie”, a declarat Anamaria Prodan pentru realitatea.net

Ce se va întâmpla cu Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf?

Până să se încheie procesul de divorț între cei doi, instanțele judecătorești au de analizat mai multe plângeri făcute de unul împotriva celuilalt. Judecătoria Buftea a judecat, recent, cererile formulate de Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, prin care cei doi cer ordin de restricție unul împotriva celuilalt. Judecătoria Buftea le-a satisfăcut solicitările. Menționăm că aceste ordine de restricție vin la scurt timp după ce Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan s-au bătut în plină zi în fața vilei lor de la Snagov.

Timp de două luni de zile, Anamaria Prodan nu mai are voie se apropie de Laurențiu Reghecampf la mai puțin de 200 de metri și nici nu mai are voie să îl contacteze telefonic.

Pe cealaltă parte, Laurenţiu Reghecampf nu mai are voie să se apropie de Anamaria Prodan la mai puţin de 200 de metri timp de patru luni de zile.