Program de Paște 2024, Kaufland

Program de Paște 2024, Kaufland. Kaufland România și-a publicat programul de funcționare al hipermarketurilor sale din România pentru Sfintele Paști.

În intervalul 29 aprilie – 6 mai, hipermarketurile sale vor începe activitatea între orele 06:30 și 09:00. Ora de închidere se va situa între 21:30 și 23:00, în funcție de locație.

De pe 29 aprilie până pe 3 mai, hipermarketurile vor opera cu un program extins, cu deschiderea între 06:30 și 09:00, variind în funcție de magazin, și închiderea între 21:30 și 23:00. Magazinele din Sfântu Gheorghe, Gheorgheni, Miercurea Ciuc, Odorheiul Secuiesc, Sovata și Târgu Secuiesc își vor menține programul normal.

Sâmbătă, 4 mai, majoritatea magazinelor vor avea un program mai redus, începând între 06:30 și 08:00 și terminând între 17:00 și 19:00. Excepții sunt magazinele din orașele menționate anterior, care vor funcționa conform programului normal.

Duminică, 05 mai, hipermarketurile Kaufland vor fi închise, cu excepția celor din orașele menționate mai sus.

Luni, 6 mai, magazinele vor opera cu un program redus, începând de la ora 09:00, cu închiderea situată între 15:00 și 18:00. Excepții sunt locațiile din orașele menționate mai sus, care își vor menține programul normal. De asemenea, magazinul din Promenada Mall Sibiu va fi deschis între 10:00 și 22:00.

Pentru detalii precise despre programul de sărbători al Kaufland, vizitați site-ul www.kaufland.ro și selectați magazinul dorit.

Clienții Kaufland România pot opta pentru comandă online cu livrare rapidă la domiciliu prin platformele Glovo și Tazz by eMAG. Aplicațiile Glovo și Tazz by eMAG pentru livrare rapidă la domiciliu sunt disponibile gratuit în AppStore sau Google Play.

Kaufland
SURSA FOTO: Dreamstime

Angajații din România se vor bucura de o mini vacanță de Sfintele Paști

Conform Codului Muncii, se oferă două zile libere pentru fiecare dintre cele trei sărbători religioase anuale.

În acest an, spre deosebire de alți ani, există o distanță semnificativă între Paștele Catolic și Paștele Ortodox. Astfel, nu vom avea o diferență de o săptămână între cele două sărbători, ci una mult mai mare. În 2024, Paștele Ortodox va fi sărbătorit pe 5 mai, în timp ce Paștele Catolic a avut loc pe 31 martie.

În prima săptămână din luna mai, oamenii vor avea o mini-vacanță de șase zile, ce va include zile libere pentru Paști și o zi suplimentară acordată de Guvernul României pentru a crea o punte.

Ziua de 1 Mai – Ziua Muncii, va fi zi liberă. 2 mai, care se află între două sărbători legale: 1 Mai și 3 Mai (Vinerea Mare), va fi liberă. Duminică, 5 mai, este Paștele Ortodox, va fi zi liberă. Luni, 6 mai, este a doua zi de Paște, va fi zi liberă.

Cine nu primește zile libere de marile sărbători?

În privința unităților sanitare și a celor de alimentație publică, pentru a asigura asistența medicală și aprovizionarea populației cu produse alimentare esențiale, Codul Muncii prevede stabilirea unor programe de lucru corespunzătoare prin decizie guvernamentală.

Este obligatoriu ca aceste programe să fie respectate. În cazuri excepționale, activitatea trebuie să continue.