Produsele de înaltă calitate ale Gazprom Neft Bitum vor fi utilizate în construcția de rețele rutiere germane

În urma testelor efectuate în laboratoare specializate, împreună cu testarea pilot pe autostrăzile din Germania, materialele bituminoase produse de Gazprom Neft au fost certificate acum ca fiind conforme cu standardele naționale ale UE și ale Germaniei – acestea din urmă având cerințe de calitate mai ridicate pentru lianții bituminoși.

Specialiștii de la Centrul de Cercetare și Tehnologie al Gazprom Neft au dezvoltat o formulă unică pentru etanșanții rutieri marca BRIT, în special pentru piața germană – experții lăudând caracteristicile ecologice, de înaltă calitate, performanță ale acestui produs în timpul testelor de laborator, notează neftegazru.com.

Specialiștii germani au remarcat, de asemenea, performanța ridicată a bitumului Gazprom Neft în urma experienței cu un tronson pilot de testare pe o autostrada din apropierea orașului München.

Ce spune directorul general

Dmitri Orlov, director general al Gazpromneft-Bitum Materials:

  • Fiabilitatea și durabilitatea lucrărilor rutiere în Germania sunt garantate de cerințele stricte privind materialele de construcție a drumurilor.
  • Tocmai din acest motiv am ajustat formulele agenților noștri de etanșare pentru a obține calitatea ridicată a produselor cerută de reglementările naționale, inclusiv în ceea ce privește siguranța mediului.
  • Materialele bituminoase ale Gazprom Neft certificate în conformitate cu standardele germane și ale UE confirmă competitivitatea deplină a acestora cu alternativele globale de top, precum și posibilitatea aplicării lor pe scară largă pe orice tip de drumuri, în diferite climate.
  • De asemenea vom oferi aceste produse și pe piața internă.

Produsele NOVA-Brit

Produsele bitum pentru piața germană sunt produse la fabrica NOVA-Brit din regiunea Smolensk.

Gama completă de produse a acestei fabrici de bitum acoperă mai mult de 100 de tipuri de masticuri, materiale de etanșare, compuși protectori și benzi de etanșare – dintre care multe nu au alternative competitive pe piața din Rusia și sunt utilizate în mod activ în construirea și întreținerea infrastructurii de transport rutier, a aerodromurilor, a rețelelor și a instalațiilor energetice.