Leo Messi a fost schimbat după doar 37 de minute de joc. S-a întâmplat în ultimul meci al lui Inter Miami. Potrivit ultimelor informații, se pare că acesta nu suferă de probleme medicale grave.

Starul Inter Miami nu ar avea niciun fel de probleme musculare. Conform publicației argentiniene TyC Sport, el ar fi suferit doar de un disconfort la nivelul piciorului drept. În acest loc, Leo Messi a mai acuzat dureri în trecut.

Situația în care se află Leo Messi

Este de așteptat ca Messi să poată juca la partida din MLS cu Orlando City, pentru a putea fi apt pentru finala US Open Cup cu Houston Dynamo, programată joi, 28 noiembrie, de la ora 03:30.

Joi dimineață, de la ora 2:30 a României, Inter Miami a primit vizita ultimei clasate din MLS, Toronto. Partidă de mare interes pentru fani, totuși, deoarece Leo Messi revenea în formula de start.

Leo Messi a jucat ultima dată în partida de fotbal Argentinei cu Ecuador, pe 8 septembrie. Atunci a și marcat din lovitură liberă pentru 1-0 scor final. Pentru Inter Miami, argentinianul a fost pe teren ultima dată pe 4 septembrie. El a dat două pase decisive în victoria cu 3-1 contra Los Angeles FC.

 

Ritmul alert și-a spus cuvântul

Se pare că pentru Messi a contat ritmul alert din MLS, unde se joacă adesea două meciuri într-o săptămână. În plus, el este activ și la națională. Toate acestea ar fi fost prea mult pentru fotbalistul de 36 de ani. Starul argentinian a fost indisponibil la partidele cu Atlanta și Kansas City.

Revenirea cu Toronto nu s-a dovedit a fi una benefică. Leo Messi a fost nevoit să părăsească terenul în minutul 37, vizibil încă afectat după problemele medicale.

Inter Miami s-a impus cu 4-0. În ciuda victoriei, mulți fani au ales să plece la 0-0, imediat după schimbarea lui Messi.

Mesaj liniștitor pentru fanii fotbalistului

La Miami este alertă provocată de situația lui Messi. El a fost absent în ultimele săptămâni. Gerardo “Tata” Martino a  spus, însă, că nu este nimic grav.

“Nu este vorba de accidentări, ci mai degrabă de oboseală. În cazul lui Messi cred că vorbim și de recuperarea după o problemă musculară mai veche.

Vedem de la zi la zi care este starea lor, dar nu vor juca în finală dacă nu sunt sută la sută apți”, a declarat Gerardo Martino.

Inter Miami se apropie de locul 9

Pentru Inter Miami urmează pe 25 septembrie partida cu Orlando City, în deplasare. Ea e foarte importantă în lupta pentru un loc în play-off. Apoi este finala US Open Cup, contra lui Houston, pe 28 septembrie. Acesta ar putea fi al doilea trofeu al lui Messi în SUA.

Inter Miami se apropie de locul 9, care asigură barajul pentru play-off. Mai sunt șase meciuri de disputat în sezonul regulat.