Gică Popescu a fost executat silit. Acum nouă ani Gică Popescu a deschis un bazar în Rahova, iar pentru investiție a avut nevoie de suma de 10 milioane de euro. Neavând toți banii, Gică a apelat la un credit bancar.

Este vorba despre Doldora Bazar. Magazinul s-a deschis în anul 2010, în apropiere de piața Rahova. Creditul a fost luat împreună cu soția sa, Luminița.

Gică Popescu a fost dat în judecată de către banca de la care luase creditul pentru că uitase să mai plătească banii pe care îi luase împrumut. Cum era de așteptat Gică Petrescu a pierdut, iar acum s-a aprobat executarea silită a lui.

„Oamenii din ziua de azi nu mai merg la muzee, dar se duc în mall. Noi am dorit să reedităm ceea ce întâmpla aici acum 100 de ani, când țăranii veneau cu căruțele și vindeau direct din ele. Am adus istoria în prezent”, declara atunci cel poreclit ”Baciul” pe când era fotbalist. Doar că nu i-a mers deloc bine. După câteva luni, afacerea scârțâia. Și nu și-a revenit, în ciuda eforturilor financiare ale lui Gică Popescu.

„Astfel, Judecătoria Sectorului 4 a admis cererea depusă de Garanti Bank pentru executarea silita a lui Gică Popescu și a soției acestuia”, confrom CanCan.

Este vorba despre suma de de 2 milioane de euro.

Judecătoria Sectorului 1 a admis zilele trecute cererea făcută de bancă de executare silită a lui Gică Popescu.

”Admite cererea. Încuviinţează executarea silită. Fără cale de atac. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin grefa instanţei, azi, 12.04.2019.”

Gică Popescu a fost condamnat la trei ani de închisoare în ”Dosarul Transferurilor”. DNA l-a acuzat în 2008 de înșelăciune, evaziune și spălare de bani, într-un dosar care privește transferurile a 12 fotbaliști. Popescu a fost eliberat condiționat în noiembrie 2015.

Gică Popescu are o funcție specială, și anume este consilier onorific al premierului. Popescu dă consilieri grtuite „în domeniile promovării programelor de sport şi susţinerii proiectelor de dezvoltare a structurilor sportive, precum şi în legătură cu organizarea Turneului final al Campionatului European de Fotbal 2020”.