„Dragnea și-a găsit un adversar pe măsură: Gabriela Firea! Iar dacă vă întrebați de ce a fost preluată de toate televiziunile de știri, căutați răspunsul în fondurile alocate Centenarului de Primăria Capitalei către toate televiziunile de știri! Prețul corect: #0.000 de euro pe lună! Per TV. Nu dau cifra, că mâine trimitem solicitare pe 544”, scrie Dan Andronic pe pagina lui de facebook.

Interesant este că mare parte din bugetul Primăriei Capitalei, provenit din banii bucureștenilor, au fost investiți în acțiuni de PR. Ultima acțiune controversată a fost cea cu vacanțele gratuite în Grecia pentru pensionari, unde au fost alocați foarte mulți bani, de ordinul sutelor de mii de euro.

Pentru zona mass-media suma este și mai consistentă, fie că este vorba de alocarea fondurilor pentru promovarea Centenarului, fie că sunt contracte de furnizare servicii.

Capital.ro așteaptă în momentul de față răspunsul oficial de la Primăria Capitalei cu privire la fondurile alocate către mass media cu ocazia centenarului.