Serialul de comedie a avut, la nivel național, un rating de 6,9 puncte și o cotă de piață de peste 19%. Și pe publicul comercial, Pro TV a fost lider de audiență, cu un rating de 6,6 puncte și o cotă de piață de peste 25%. Pe locul al doilea în intervalul în care a fost difuzat Las Fierbinți, la nivel național, s-a situat Kanal D, locul al treilea fiind ocupat de Antena 1. Pe publicul comercial, Antena 1 a depășit ușor Kanal D, ocupând cea de-a doua poziție.

Și redifuzarea filmului Kingdom of Heaven s-a dovedit o alegere inspirată. La nivel național, în cele trei ore de difuzare, acesta a înregistrat un rating de aproape 4,5 și o cotă de piață de 15,2%. Cifrele de audiență arată chiar mai bine pe segmentul comercial: 5,7 puncte de rating și o cotă de piață  de 22,4%.

Pro TV a înregistrat la nivelul întregii zile un rating de 2,7 puncte, cota de piață fiind de peste 15%. Posturile de știri au mers, de asemenea, bine. România TV a avut la nivel național o audiență  de 0,9 puncte de rating, iar Antena 3 a înregistrat 1,3 puncte de rating. Cele două posturi au fost urmate de Realitatea TV (0,6 puncte de rating), Digi 24 (0,4 puncte de rating) și B1 TV (0,3 puncte de rating).