Mihai Bobonete era gazda emisiunii „Falsez pentru tine”, care a fost intens promovată, dar care nu a mai intrat niciodată pe post. Ea chiar a fost filmată în vara lui 2018, doar că nu a fost difuzat încă niciun episod. Inițial, show-ul de voci realizat după formatul internațional „I can see your voice” urma să ia locul „Ninja Warrior”, care tocmai se încheiase în toamna anului trecut.

Surse de pe platourile „Falsez pentru tine” au dezvăluit pentru CanCan, că deși se dorea a fi amuzantă, emisiunea era departe de a fi comică, iar până și figuranții din public s-ar fi plictisit teribil la filmări.

„Bobonete este bun pentru rolul lui din Fierbinți, dar când își depășește atribuțiile, adică scrie scenarii sau când devine prezentator, devine plictisitor”, a spus unul dintre cameramanii care au participat la filmări, conform CanCan.

La show-ul „Falsez pentru tine”, Bobonete avea ca invitați permanenți pe de Anna Lesko, Monica Anghel, Răzvan Fodor și Gojira. Aceștia îi erau practic consilieri. Din tot show-ul n-au mai rămas decât câteva secunde postate pe pagina de Facebook a serialului Las Fierbinți.

În fiecare ediție „Falsez pentru tine”, câte un artist cunoscut în muzica românească trebuia să analizeze ca un adevărat detectiv opt concurenți aflați pe scenă, pentru a descoperi cine are voce și cine falsează, însă fără ca aceștia să cânte. În fiecare rundă, invitatul elimina concurenții despre care credea că nu au voce, iar totul urma să fie dezvăluit la final: a ales un concurent cu voce sau a fost păcălit?