Prințul Harry trimite constant imagini și videoclipuri amuzante din Canada, pe WhatsApp, prietenilor săi britanici. De la întoarcerea în Canada, după anunțul său șoc pe care l-a făcut împreună cu soția sa Meghan Markle, se spune că prințul duce lipsa prietenilor din Marea Britanie.

Ducele și ducesa de Sussex s-au stabilit temporar în Canada în urma deciziei lor controversate. Perechea a decis să-și împartă timpul între America de Nord și Marea Britanie, dar Harry dorește să mențină legături cu prietenii vechi din Marea Britanie. O sursă apropiată a dezvăluit că prințul ține legătura cu prietenii lui „mai mult decât oricând” de când s-a mutat din Marea Britanie.

Sursa a declarat pentru The Sun: „Harry nu crede că va pierde legătura cu cei cu care a fost prieten toată viața, deși este la capătul celălalt al Pământului.”

„Harry trimite constant imagini și videoclipuri amuzante.”

Au existat unele voci care susțineau anul trecut că Harry s-a îndepărtat de unii dintre prietenii săi după ce s-a căsătorit cu Meghan Markle.

În martie, revista Tatler susținea că Harry și-a „alungat” prietenul său din copilărie, pe Tom Inskip, cunoscut și sub numele de „Skippy”. Alte rapoarte au sugerat că, de-a lungul anilor, Harry și Meghan s-au îndepărtat încet de vechiul cerc social al amicilor Prințului și s-au întreptat spre amici precum Serena Williams și Amal Clooney.