Lovitură de proporții încasată de către Meghan Markle. Ducesa de Sussex, alături de Prințul Harry primeau o imensă sumă de bani. Acum, totul este pierdut după ce au fost decăzuți de la statutul de membri seniori ai Casei Regale britanice.

Câți bani a pierdut Meghan Markle

Prințul Harry şi Meghan Markle nu au salarii la Casa Regală şi nu se poate spune că primesc o rentă lunară. Cheltuielile lor sunt suportate în mare parte de contribuabilii din Regatul Unit şi de prinţul Charles, prin veniturile generate de afacerile Ducatului de Cornwall.

Se presupune că veniturile acestora ar depăşi 3 milioane de dolari, aici nefiind incluse cheltuielile pe care le-au făcut pentru renovarea reşedinţei Frogmore Cottage, care s-ar ridica la alte 3 milioane de dolari.

Regina Elisabeta anunţa la începutul acestui an că ducii Sussex s-au decis să dea înapoi Casei Regale suma pe care au cheltuit-o pentru renovarea casei în care au locuit. Momentan nu este clar de unde și cum vor câștiga bani, mai ales că s-au mutat în Canada. Potrivit mai multor informații, Meghan Markle ar fi dispusă să-și reia cariera de actriță.

Mai mult, presa britanică spune că prinţul Charles ar fi luat hotărârea ca timp de un an de zile să îi mai susţină financiar pe cei doi, dar nu se ştie cu exactitate dacă va folosi din veniturile proprii sau din cele ale Ducatului de Cornwall şi nici câţi bani le va da.