Agenţii de securitate trimişi de Scotland Yard să asigure paza prinţului Harry şi a ducesei Meghan, în Canada, lansează o serie de acuzaţii deosebit de grave.

Presa din Marea Britanie scrie că agenţii Scotland Yard ar fi fost folosiţi de cei doi drept curieri: trimişi să facă aprovizionarea sau să ridice comenzi de mâncare pentru Harry şi Meghan.

Protecţia pe care aceştia o asigură va costa între 4 şi 8 milioane de dolari/an. Este vorba despre 15 agenţi ai Scotland Yard, trimişi special în Canada pentru a-i păzi pe ducii de Sussex şi pe Archie, fiul lor în vârstă de 9 luni, alături de forţele locale, scrie digi24.ro.

Este Meghan din nou însărcinată?

Pe de altă parte, presa speculează că Meghan Markle ar putea fi din nou însărcinată. Harry şi Meghan au fost recent la un eveniment de comemorare a militarilor care și-au pierdut viața atunci când erau la datorie, denumit „Field of Remembrance”, care a avut loc la Westminster Abbey din Londra. Meghan a purtat un palton albastru închis, iar cureaua legată în talie i-a pus în evidență o burtică suspectă.

Paul Burrell, fostul majordom al Prințesei Diana, crede că noua viață a celor doi îi va apropria și mai mult. ”Meghan si Harry sunt foarte puternici. Meghan este o femeie independentă, care gândește cu propria minte. Poate părea că îl manipulează pe Harry, dar nu e așa! Nu am niciun dubiu că iau toate deciziile împreună și că vor avea încă un copil foarte curând”, a mărturisit acesta.


Te-ar putea interesa și: