Mehhan și Harry și-au ales deja orașul. Potrivit Daily Mail, cei doi își vor petrece vara în Los Angeles, în orașul mamei lui Meghan. Aceștia sunt în căutarea unei vile.

“Cei doi au început să caute case online și sunt în proces de a intervieva echipe de securitate. Vor să-și pună ordine în gânduri și să vadă dacă este posibil din punct de vedere logistic”, a declarat sursa citată.

Ce caută Meghan?

Potrivit sursei citate, Meghan caută o casă în care să facă petreceri și întâlniri. Aceasta ar fi început deja să-și caute un agent sau manager pentru viitoare proiecte la Hollywood.

Meghan își caută activ reprezentant. A început să se informeze”, a declarat o sursă în exclusivitate pentru US Weekly.

„Poate să fie un manager sau un agent, dar a contactat oameni pentru a găsi un reprezentant pentru viitoarele sale proiecte profesionale”, a mai spus sursa.

Se pare că soția lui Harry dorește să se implice în politică.

„Ducesa a spus că era frustrată pentru că a fost forţată să stea departe de lumea politică după ce s-a logodit cu Harry. Ea are opinii politice clare şi acum va profita de noua libertate pentru a le exprima în mod public“, a declarat o sursă din cadrul familiei regale, pentru Daily Mail.

De asemenea, Meghan Markle ar fi semnat un contract cu compania Disney, pentru a asigura rolul de narator al unui proiect, încasările obținute urmând să fie donate unei asociații caritabile care se ocupă de protejarea vieții sălbatice, Elephants Without Borders.


Te-ar putea interesa și: