Prințul Harry și Meghan Markle au de patru ori mai multe șanse să divorțeze în următorii cinci ani decât să se alăture iar Familiei Regale, spun agenții de pariuri. Casele de pariuri acordă o cotă de 3/1 pentru ca Harry și Meghan să divorțeze până în 2025, dar îi sprijină pentru a obține independența financiară în aceeași perioadă, cu o cotă de 1/2, scrie Daily Mail.

Deși cei doi s-au izolat de Familia Regală, vor continua să facă acte de caritate, dar în nume propriu. Regina a confirmat faptul că lui Harry și Meghan li se va permite să formeze „o nouă viață ca o familie”. Acest lucru se pare că le oferă dreptul de a încheia tranzacții comerciale ca parte a mărcii lor Sussex, iar specialiștii presupun că ar putea valora 400 de milioane de lire sterline.

Posibilitățile abundă, casele de pariuri acordând o atenție deosebită carierei anterioare a lui Meghan, cea de actriță. Ei sunt cotați cu șanse de 12/1 pentru a juca în propria emisiune TV de reality-show, iar Meghan este cotată cu șanse de 20/1 să apară într-un episod special din serialul Suits, pentru care era cunoscută înainte de a se căsători cu Harry.