Criza economică i-a determinat pe oficialii Porsche România să oprească lucrările la showroomul Bentley şi Lamborghini din Pipera, acestea urmând a fi reluate atunci când economia va da semne de revenire.

Porsche România, importatorul Bentley şi Lamborghini în România, a amânat pentru a treia oară lansarea oficială a showroomului dedicat acestor mărci. Iniţial s-a schimbat constructorul, iar apoi au apărut probleme cu respectarea unor norme antiseism. În prezent, reprezentanţii Porsche România au afirmat că lucrările s-au oprit în aşteptarea unei reveniri a pieţei.

Investiţia totală în showroomul din Pipera se ridică la 20 de milioane de euro. În nouă cladire vor fi expuse atât exemplare Bentley şi Lamborghini, cât şi Porsche şi Audi.

Brandul Bentley a fost lansat oficial în ţara noastră în luna octombrie a anului 2008, iar la finele anului trecut pe şoselele de la noi circulau 190 de modele.

În privinţa brandului Lamborghini, acesta nu a fost lansat oficial, însă Porsche România comercializează  deja maşini în ţara noastră. Compania a vândut anul acesta un model Lamborghini Gallardo Spyder, acesta alăturându-se celorlalţi 44 de bolizi înmatriculaţi în ţara noastră.

SURSA: Porsche România