Cu sediul în Los Angeles, Forever 21 este unul dintre cei mai mari retaileri de modă din lume, cu o reţea de peste 700 de magazine la nivel mondial. Modelul de „fast fashion” adoptat de Forever 21 se bazează pe menținerea permanentă a interesului față de magazine, prin actualizarea zilnică a stocurilor.

 „Forever 21 crede cu putere că România are un potențial mare, ca țară. Designul inovator și combinația de chiriași din centrul comercial ParkLake este mediul perfect pentru oferta noastră excepțională de articole de modă pentru femei, bărbați și copii”, a declarat Alexandros Doukas, CEO al companiei Forever 21 în regim de franciză.

Dezvoltatorii mallului au semnat în toamna trecută un contract de închiriere cu Debenhams, care va avea un magazin de peste 5.000 mp în ParkLake, şi cu grupul LPP, care deţine brandurile Reserved, Mohito, Sin Say, House și Cropp. Aceste contracte au ridicat gradul de preînchiriere al proiectului la 85% din cei 70.000 mp.

Aceşti retaileri se adaugă chiriaşilor deja anunţaţi precum H&M și brandurile din grupul Inditex (Bershka, Massimo Dutti, Stradivarius, Zara, Zara Home Pull & Bear, Oysho) și Koton. Alte branduri includ Claire’s, Springfield, Lee Cooper, KVL și TimeOut, Geox, Il Passo, Aldo, Piazza Italia, CCC, Swarovski, Splend’or, B&B, Douglas, Sephora, Yves Rocher, Kendra, Altex sau Arsis, MaxiToys şi Cărtureşti.

La capitolul cafenele şi restaurante sunt semnate deja contracte cu Brioche Dorée, Coffee Republic, Filicori, Gloria Jean’s Coffees, Fior di Latte, Fooda, Wu Xing, , K-Grill, Oro Toro (by OSHO), Bistrot du Paris, Rustic, Chopstix, SaladBox şi Zaraza.

ParkLake reprezintă o investiție de 180 milioane euro ce se va deschide în preajma sărbătorilor de Paşte din această primăvară. Partea de structură, mecanică și inginerie precum și lucrările de termoizolare a clădirii se află în fază avansată și au început lucrările la finisaje.

Construcţia mallului este susţinută printr-un împrumut sindicalizat între băncile OTP Bank Ungaria, Hypo Noe Gruppe Bank din Austria şi OTP Bank România. Cei doi dezvoltatori au accesat un credit la termen în valoare de până la 75 mil. euro şi un împrumut de tip „revolving“ de 8 mil. euro.