Cumpără 99Bitcoin

Într-un interval de timp incredibil de scurt, de doar o săptămână, acest proiect inovator de tipul „Learn-to-Earn” a reușit să atragă investiții masive din partea unor investitori de talie considerabilă. Mai mult decât atât, a fost întâmpinat cu laude din partea experților din domeniu pentru abordarea sa inovatoare, care recompensează utilizatorii în funcție de cât de mult învață despre lumea criptomonedelor.

99Bitcoin dă startul revoluției educaționale în spațiul crypto

99Bitcoins a fost mereu un punct de referință în universul educației criptomonetare. Cu toate acestea, echipa din spatele proiectului ridică ștacheta și mai sus prin intermediul unui model inovator Learn-to-Earn.

Conform detaliilor evidențiate în documentația proiectului, în loc să fie doar consumatori pasivi de informații, utilizatorii vor putea acum să-și valorifice activitatea prin obținerea de recompense criptomonetare pentru a-și îmbunătăți cunoștințele despre tehnologia blockchain.

Conceptul de bază este simplu: pe măsură ce utilizatorii avansează prin diversele module de cursuri interactive, tutoriale și resurse de învățare oferite de 99Bitcoins, aceștia vor primi în schimb jetoane 99BTC, ce pot fi ulterior utilizate pentru a obține diverse beneficii.

Analogia cu un program de recompense de tip cashback oferit de anumite carduri de credit este evidentă, cu excepția faptului că, în cazul 99Bitcoins, utilizatorii „investesc” în propriul lor progres educativ.

Acest lucru înseamnă că, pe măsură ce utilizatorii parcurg un număr mai mare de cursuri, vor acumula și mai multe jetoane 99BTC. Astfel, aceștia sunt încurajați să-și continue eforturile de învățare în domeniul criptomonedelor.

Dar inițiativa 99Bitcoins nu se oprește aici. Oamenii din spatele proiectului sunt, de asemenea, pionieri în integrarea standardului BRC-20.

BRC-20 reprezintă un standard de token experimental care facilitează construirea de dApps și active digitale direct pe rețeaua Bitcoin.

Prin urmare, odată ce 99BTC este aliniat cu standardul BRC-20, deținătorii vor putea beneficia de nivelul ridicat de securitate oferit de rețeaua Bitcoin în timp ce explorează noi și diverse aplicații și utilizări ale acestor active digitale.

Succesul din prevânzare al 99Bitcoins

Atitudinea pozitivă față de modelul Learn-to-Earn al 99Bitcoins s-a manifestat printr-o performanță robustă încă din faza de prevânzare.

Într-o perioadă de doar o săptămână de la debut, prevânzarea tokenului 99BTC a atras deja peste 300.000 de dolari din partea investitorilor care au recunoscut potențialul acestui proiect.

Cu un preț de lansare de numai 0,001 dolari pe unitate, 99BTC oferă o oportunitate accesibilă pentru cei care doresc să fie pionieri într-o posibilă revoluție în domeniul educației în sfera criptomonedelor.

Echipa a conturat o structură pe etape, în care prețul tokenului 99BTC va cunoaște o evoluție graduală odată ce se ating anumite ținte de finanțare.

Acest aspect, împreună cu conceptul Learn-to-Earn, reprezintă un adevărat magnet pentru investitori, în special pentru cei cu sume semnificative de capital criptografic.

Chiar dacă rapoartele privind contribuțiile la prevânzare sunt încă neconfirmate, există speculații că unii dintre cei mai importanți investitori provin din rândurile persoanelor cu valoare netă înaltă. Toți aceștia sunt motivați de perspectiva unei creșteri viitoare a valorii tokenului.

Având în vedere plafonul de 11 milioane de dolari pentru prevânzare, este ușor de înțeles de ce investitorii importanți doresc să obțină cât mai multe 99BTC-uri la prețuri reduse, mai ales înainte ca prețul să înregistreze creșterile etapizate planificate.

Experții se pronunță în cazul potențialului 99Bitcoins

În timp ce sumele strânse în faza de prevânzare atrag atenția, prevânzarea tokenului 99Bitcoins nu este un punct de interes doar pentru investitorii de talie considerabilă, ci atrage și elogii din partea unor surse de autoritate din domeniul criptomonedelor.

Pe crypto.news, specialiștii lor au subliniat caracteristica unică a 99Bitcoins, punând chiar problema dacă acesta ar putea fi considerat un „gigant adormit”.

Mai mult, se pune accentul și pe faptul că brandul are deja o prezență solidă pe platformele de socializare.

Această prezență include o comunitate de peste 16.000 de urmăritori pe X (fostul Twitter) și un canal YouTube cu peste 700.000 de abonați, care s-au adunat de-a lungul anilor pentru a avea acces la un conținut educațional valoros.

Capitalizarea acestui nivel de încredere și recunoaștere a brandului ar putea contribui la creșterea gradului de conștientizare cu privire la noul model Learn-to-Earn al 99Bitcoins.

Concluzia este că investitorii timpurii văd în tokenul 99Bitcoins o soluție pentru o problemă existentă pe piața criptomonedelor, aducând un model care ar putea transforma educația crypto într-un joc.

Împreună cu o prevânzare care generează o cerere considerabilă din partea investitorilor individuali (și, eventual, instituționali), toate elementele necesare sunt prezente pentru ca acest proiect să își facă simțită prezența în spațiul crypto în cursul acestui an.

Cumpără 99Bitcoin