Modelul Stepway produs de Dacia, care urmează să fie lansat miercuri pe piaţa românească, va costa minim de 8.200 de euro, scrie evz.ro, preluând o informaţie din preluată de automarket.ro.

Stepway a fost prezentat în premieră, în luna mai, la Salonul Auto de la Barcelona. Modelul este o reinterpretare a hatchback-ului Sandero şi, practic, aceeaşi maşină pe care grupul Renault o comericializează, începând de la finele anului trecut, în America de Sud sub numele Renault Sandero Stepway. Copmpania va prelua comenzi din România începând din această săptămână, însă primele maşini vor fi livrate abia în luna septembrie.

Stepway vine cu un design mai robust decât modelul din care a fost derivat. Modificările au privit garda la sol, care a fost mărită (cu aproximativ 20 de milimetri), pragurile şi barele de protecţie, cărora li s-a dat o tuşă cromată, barele de pavilion longitudinale şi partea finală a eşapamentul, şi ea împodobită cu crom strălucitor.

Sandero Stepway va fi echipat cu un motor de benzină de 1.6 litri şi 90 de cai-putere şi unul pe motorină – 1.5 dCi, cu 70 CP.

0-31844-capital0002stepway.jpg 0-31845-capital0003stepway.jpg

 

 

 

 

 

DETALII:
Citeşte mai mult pe evz.ro.