În cadrul evenimentului au fost premiate o serie de personalități care s-au făcut remarcate în domeniile în care activează, inspirând prin profesionalism și implicare în viața comunității.

Ivan Patzaichin, Alexandru Arsinel, medicul Radu Zamfir s-au numarat printre premiantii Galei prezentate de Cosmin Cernat si Anisa Sandulache.

Cristina Sava este Directorul de Marketing și Comunicare al Kanal D, stație care s-a impus ca unul dintre cei mai importanți jucători media de pe piață, cu o creștere uluitoare de la an la an.

 

Ce este Kanal D ?

Kanal D este în acest moment televiziunea plasată pe locul doi, pe publicul National, in Prime Time, iar evoluția Kanal D se datorează în mare parte și strategiei de comunicare a stației, dezvoltată de Cristina Sava împreuă cu echipa pe care o coordonează. Kanal D este, de asemenea,  o televiziune foarte implicată în viața milioanelor de telespectatori, departamentul condus de Cristina Sava inițiind de-a lungul anilor și o serie de campanii care au schimbat în bine viața oamenilor. Cea mai recentă este implicarea stației în proiectul MagicROOFS, prin intermediul căruia familii greu încercate de lupta cu cancerul și de saracie beneficiază de un ajutor extraordinar: case care sa ofere confort, siguranță și o viata demnă. Cristina Sava se află de noua ani în echipa  Kanal D, este unul dintre oamenii-cheie ai acestei stații, un profesionist desăvarsit în domeniul atat de dinamic și complex al comunicării.

Sunt onorată să primesc un astfel de premiu, este o recunoaștere a unei munci făcuta cu pasiune, cu dedicare, alături de o echipa minunată, foarte creativă, oameni fără de care această evoluție extraordinară a stației nu ar fi fost posibilă”, a declarat Cristina Sava.