„A fost o decizie de business care ne permite să răspundem noilor cerinţe ale clienţilor noştri –  actuali şi potenţiali – de a fi în permanenţă la curent cu serviciile pe care le oferim. Nevoia de a dezvolta site-ul şi în varianta mobile a venit după ce în ultimul an numărul utilizatorilor s-a triplat, ajungând în momentul de faţă la 20.000 utilizatori unici pe lună, doar din mobile”, a declarat Adrian Purcărea, Director General Medicover România.
 
În varianta mobile a site-ului se regăsesc toate informaţiile din site-ul Medicover.ro: programul medicilor, adresele clinicilor şi spitalului Medicover, serviciile şi preţurile, dar şi informaţii utile care se pot regăsi în articolele medicale scrise chiar de medicii noştri. În plus, clienţii se pot programa mult mai repede apelând direct numărul de Call Center şi pot fi sunaţi înapoi prin funcţia de „Call Back".

Grupul Medicover este de peste 19 ani liderul serviciilor medicale private în Europa Centrală şi de Est. 4,5 milioane de oameni şi 6.000 de companii beneficiază de serviciile clinicilor şi spitalelor Medicover şi ale laboratoarelor Synevo în 12 ţări: România, Polonia, Turcia, Ungaria, Germania, Ucraina, Belarus, Bulgaria, Serbia, Georgia, Republica Moldova şi Rusia. Grupul Medicover, unul dintre cei mai mari angajatori din sectorul medical privat, are peste 10.000 de angajaţi. Medicover România oferă servicii medicale la standarde europene în Spitalul Medicover din Bucureşti şi în cele 14 clinici proprii din Bucureşti, Cluj, Constanţa, Iaşi, Timişoara, Ploieşti, Braşov şi prin reţeaua de clinici partenere din toată ţara.