Nimeni nu se aştepta la o asemenea răsturnare de situaţie. A fost o înfrângere incredibilă pentru cei de la PRO TV în faţa rivalilor de la Kanal D şi Antena 1. Serialul Las Fierbinţi nu a avut nicio şansă în faţa concurenţei.

Las Fierbinţi, învins în bătălia audienţelor

Las Fierbinţi a pierdut bătălia audienţelor joi seară în faţa concurenţei, la nivel naţional, conform cifrelor consultate de către capital.ro. La ora 20.30 a început pe PRO TV Las Fierbinţi, iar pe Antena 1 serialul Adela. Kanal D a început în forţă cu show-ul Survivor care a început tare. Pe intervalul 20.30-20.45 Survivor a fost peste Las Fierbinţi, iar Adela a fost abia pe locul 3.

A fost răsturnare de situaţie pe finalul orei 20.00 când Adela şi Antena 1 au urcat pe primul loc, cu 6,4, în timp ce Las Fierbinţi a avut 6,3, oar Survivor a fost abia pe 3.

Toată ora 21.00 a fost a celor de la Kanal D cu Survivor care nu a mai dat nicio şansă concurenţei. Survivor România a avut peste 7 şi chiar 8 rating, iar concurenţa s-a obişnuit cu locurile 2 şi 3. Las Fierbinţi a prins locul secund până la finalul episodului, iar Adela a fost pe 3.

Survivor România a rupt audienţele

De la ora 22.30 pe PRO TV a început un film, iar pe Antena 1 Observatorul de seară. Până la 22.30, Survivor România a făcut legea la capitolul audienţelor. Concurenţa nu a avut absolut nicio şansă. PRO TV a reuşit totuşi să şi adjudece un slot de audienţă, 22.45-23.00, cu 7,8 rating.

Totuşi, Survivor România a revenit repede pe primul loc. Ultima jumătate de oră a show-ului, 23.00-23.30 a aparţinut tot celor de la Kanal D. De la ora 23.00, pe Antena 1 a început Burlacul, dar cifrele Antenei nu au urcat. Antena 1 a fost departe de concurenţă, abia pe locul 3, după kanal D şi PRO TV.