Omenirea se confruntă cu o nouă problemă! Este primul caz de acest fel. A fost dusă de urgență la spital

Așadar, femeia a fost diagnosticată cu coronavirus și gripă în același timp, acesta fiind un amestec extrem de rar numit „Flurona” sau „Gripovid”. Cazul a fost depistat după ce tânăra, care este însărcinată și nevaccinată, a fost examinată la Spitalul Beilinson din Petach Tikva unde a prezentat simptome ușoare, conform informațiilor transmise de metro.co.uk

În urma investigațiilor, medicii au găsit urme de COVID-19, dar și de agenți patogeni gripali în organismul pacientei. În acest context, Ministerul Sănătății din Israel studiază rezultatele pentru a afla dacă prezența simultană a celor două infecții poate provoca boli mai grave.

Care este explicația medicilor?

„A fost diagnosticată cu gripă și coronavirus imediat ce a sosit. Ambele teste au ieșit pozitive, chiar și după ce am verificat din nou. Boala este aproximativ aceeași: transmiterea este virală și provoacă dificultăți de respirație, deoarece ambele atacă tractul respirator superior”, a explicat profesorul Arnon Vizhnitser, directorul Departamentului de Ginecologie al spitalului, potrivit sursei menționate.

De asemenea, medicul a completat că femeia ar putea să iasă din spital joi. Chiar dacă se crede că acesta este primul caz documentat de dublă infecție, experții din Israel cred că mai sunt și alte cazuri, nedetectate în momentul de față.

„Vedem cazuri atât de coronavirus, cât și de gripă care încep să-și arate fața”

„Anul trecut nu am asistat la cazuri de gripă în rândul femeilor însărcinate sau care nașteau. Astăzi, vedem cazuri atât de coronavirus, cât și de gripă care încep să-și arate fața. Vedem din ce în ce mai multe femei însărcinate cu gripă.

Este cu siguranță o mare provocare să ai de-a face cu o femeie care are febră la naștere. Mai ales când nu știi dacă este coronavirus sau gripă, așa că te raportezi la ele la fel. Cea mai mare parte a bolii este respiratorie”, a mai spus directorul Departamentului de Ginecologie al spitalului.