Un exemplu bun de urmat dacă vorbim de succesul afacerilor în familie din România, cu o dezvoltare impresionantă este povestea celor de la Pefoc. Din pasiune pentru şeminee şi din dorinţa de a lucra cât mai profesionist şi de calitate, echipa Pefoc s-a dezvoltat constant şi este şi astăzi într-o continuă creştere. Lucrează cu foarte multă pasiune, ingredientul esenţial pentru o afacere de succes. Deși provocările nu întârzie să apară, seriozitatea și profesionalismul acestei echipe asigură lucrări de calitate executate la timp, astfel că dezvoltarea companiei în lider pe piața șemineelor se realizează pe o bază solidă. 

E important să se știe despre montajul unui semineu că vine cu anumite riscuri. Acestea pornesc însă, de la beneficiar, întrucât sunt foarte multe persoane tentate de ideea să-și monteze un șemineu cu un așa numit meseriaș, care se pricepe la orice. Dar acest gen de montaj neavizat reprezintă un pericol real, pentru că lucrările pot fi realizate greșit. Asta trebuie să știe și cei care se plâng de funcționarea necorespunzătoare a șemineului. Nu au angajat persoana potrivită care să folosească materialele adecvate în construcția șemineului. Importanța montajului corect a unui șemineu sau coș de fum este de-a dreptul imperativă.

PEFOC.ro – producători de șeminee

Din 2000 românii au producători de calitate în materie de șeminee, care pe lângă că sunt producători, lucrează și cu producători importanți din Europa și SUA. În acest fel, se asigură să ofere clienților siguranță că prețurile finale vor fi cele mai avantajoase. Spre exemplu, calculele PEFOC privesc modelul de șemineu ales, categoria dorită, precum și materialele pentru care optezi a fi utilizate în construirea șemineelor pe lemne, semineu bioetanol sau electrice sau soba pe lemne. O caracteristică importantă este gabaritul acestora și randamentul dorit, deoarece variază în funcție de înălțimea camerei și de suprafața totala a spatiului pe care dorim să îl încălzim.

PEFOC.ro afirmă că dacă vrei să achiziționezi și să montezi un șemineu este necesar să apelezi la o firmă specializată, cu istoric în domeniu, atestate de montator, autorizații de funcționare, showroom de prezentare. PeFoc.RO dispune de un stoc de peste 9000 de produse diferite, din care îl vei putea alege pe cel mai potrivit pentru casa ta! Mai mult, firma ofera sisteme complete, comercializează și cosuri de fum profesionale, materiale izolatoare, sobe, inserturi, termoseminee si o gamă variată de accesorii pentru șeminee. Produse de care tu ai nevoie și pe care nu le vei găsi în România la prețuri mai avantajoase.

PEFOC.ro asigură consiliere pe toată perioada de garanție și post-garanție, livrare gratuită și montaj oriunde în țară, dar și personal calificat, disponibil pentru orice tip de consultanță. Fie ca este vorba de șeminee pe lemne, sobe sau focare de șemineu, șeminee pe gaz, bioșeminee, șeminee electrice sau un cos de fum de calitate, PEFOC.ro are soluția de care ai nevoie.