"Nu am nimic să reproşez foştilor miniştri începând cu ministrul Ioan Rus şi cu ministrul Victor Paul Dobre. Sunt oameni a căror integritate morală şi profesională eu o apreciez ca fiind ireproşabilă, sunt oameni care şi-au făcut datoria în cadrul Guvernului şi care în acest context de acuzaţii iresponsabile şi virulente din partea domnului preşedinte suspendat, Traian Băsescu, şi a colegilor săi din PDL au înţeles să-şi asume o responsabilitate pe care din punct de vedere politic totdeauna trebuie să o asigure cineva. Eu consider că atât domnul Rus, cât şi domnul Dobre şi-au făcut datoria în mod corect şi vreau să le mulţumesc pentru activitatea lor. Rămân doi oameni pe care îi apreciez şi pe care îmi permit să-i numesc şi prieteni", a afirmat Ponta, la Palatul Victoria.

El a mai spus că fostul ministru al Afacerilor Externe Andrei Marga este o personalitate pe care o apreciază "extrem de mult".

"Cred că în continuare va reprezenta România în cel mai bun mod posibil în funcţiile pe care îmi doresc să le accepte în perioada imediat următoare", a adăugat Victor Ponta.
Sursa: Agerpres