„În acest moment ne pregătim pentru transportarea buletinelor de vot către secţiile de votare de pe raza municipiului Bucureşti. Colegii mei, pentru evitarea oricărui eveniment nefericit, testează toţi şoferii care efectuează transportul cu aparatele alcooltest. Reamintim că, în urmă cu două săptămâni, au fost descoperiţi doi şoferi care au consumat băuturi alcoolice, aceştia au fost sancţionaţi contravenţional şi li s-au reţinut permisele de conducere. Totodată, colegii mei le verifică şi documentaţia şoferilor, precum şi documentaţia maşinilor care vor efectua transportul către secţiile de votare”, a declarat, sâmbătă, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Ciprian Romanescu.

El a precizat că peste 2.700 de poliţişti vor acţiona, sâmbătă, pentru asigurarea transportului buletinelor de vot către secţiile de votare din Bucureşti, la care se adaugă şi efective din cadrul Ministerului Afacerilor Interne.

„Suntem pregătiţi să intervenim la orice apel 112 şi la orice solicitare scrisă pe care cetăţenii ne-o vor înainta”, a mai spus oficialul Poliţiei Capitalei, informează Agerpres.