Femeia suspectă că a agresat-o pe Cristina Joia a fost audiată luni de către polițiști, apoi a fost reținută pentru 24 de ore, fiind acuzată de lovire şi alte violenţe.

Aceasta le-a spus polițiștilor că designerul de la Pro TV i-a rupt ștergătorul mașinii. Întrebată dacă este normal să devină violentă din atât, femeia a răspuns că nu este violentă şi că a îmbrâncit-o pe Cristina Joia, care la rândul ei i-a rupt ştergătorul maşinii şi a înjurat-o, subliniind că ea nu este violentă, notează știrileprotv.ro.

Ce spune Poliția Română

”La data de 7 noiembrie a.c., în jurul orei 17:00, Secţia 14 Poliţie a fost sesizată prin apel 112 cu privire la faptul că în incinta unui magazin din Sectorul 4 a fost agresată o persoană.

La faţa locului au sosit de îndată poliţiştii care au identificat o femeie care a relatat că a fost agresată fizic de o altă femeie pe care nu o cunoaşte. Persoana vătămată a fost transportată la o unitate spitalicească pentru îngrijiri”, a transmis, luni seară, Poliţia Capitalei.

De la ce a pornit totul

Jurnalistul Ovidiu Oanță a explicat pe pagina sa de Facebook ce s-a întâmplat între cele două femei.

„Cristina Joia, unul dintre designerii emisiunii Visuri la cheie, a fost victima unui atac extrem de violent, petrecut ieri după-amiază, într-un magazin din Calea Șerban Vodă. O femeie căreia îi reprosase că a blocat cu mașînă o trecere de pietoni, dar și parcarea magazinului, s-a năpustit asupra realizatoarei aflată la cumpărături, pe care a lovit-o in plină figura cu un obiect tare – nu e clar dacă un „box” sau cheie – zdrobindu-i nasul și provocându-i o rana de câțiva centimetri.

Cristina Joia a fost transportată, plină de sânge și aproape leșinată, la spitalul Bagdasar Arseni, unde a fost operată. Poliția a identificat agresoarea, cu ajutorul imaginilor surprinse de camerele de supraveghere, însă nu îi cere socoteală, pentru că așteaptă că realizatoarea de televiziune să iasă din spital, să meargă la secția de poliție și să depună plângere penală”, a scris jurnalistul în mediul online.

Sursă foto: INQUAM Photos/Sabin Cirstoveanu