Retailerul cu profil de discount Plus a deschis miercuri două unităţi comerciale la Buftea (judeţul Ilfov) şi Titu (judeţul Dâmboviţa), în urma unei investiţii totale de 3 milioane de euro. În urma celor două inaugurări, reţeaua Plus, operată de compania Pludi Market, ajunge la 90 de magazine.

Magazinele au o suprfaţă totală de 1.000 de metri pătraţi, cu un spaţiu de vânzare de 800 de metri pătraţi, se arată într-un comunicat al companiei.

Compania Pludi Market, controlată de grupul german Tengelmann, a înregistrat anul trecut o cifră de afaceri de 1,02 miliarde de lei (277 milioane de euro), în creştere cu 58% faţă de anul precedent.Tengelmann mai deţine în România,  reţeaua de magazine de bricolaj Obi, care numără în prezent patru magazine.

Principalii concurenţi ai Plus pe segmentul de retail cu profil de discount sunt Rewe România, care operează magazinele Penny Market, Profi şi MiniMax Discount. Totodată, reţeaua Lidl ar putea deschide primele magazine pe piaţa românească în prima parte a anului viitor.

Te-ar putea interesa și: