Fostul premier, Victor Ponta, s-a dezlănțuit pur și simplu la adresa șefului PSD, Liviu Dragnea, dar nu l-a menajat deloc nici pe Darius Vâlcov sau pe ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici. Ponta a spus care sunt obiectivele reale pe care le-ar avea PSD. Să înstrăineze companiile cu capital majoritar de stat și să dea OUG pe justițiție pentru a scăpa de închisoare Dragnea sau Vâlcov.

„Sunt iresponsabili în totalitate. Tot programul de guvernare a fost o minciună. Au avut obiectiv doar să scape de închisoare Dragnea și Vâlcov. Vor să ia Aeroportul Otopeni, Portul Constanța și Hidroelectrica. Să le fure. Să ajungă pe mâna lor toate, precum Teldrum. Oamenii ăștia nu se joacă. Sunt mafioți pecum cei din Narcos. Mai erau vreo 2 miliarde și jumătate de euro și au luat deja 20%. Cu banii îi șantajează pe primari.

Teodorovici și-a vândut sufletul diavolului și țara pentru funcții. L-au mințit că va fi candidat la președinție, că va fi șeful BNR. E de-al lor deja. E din grupul organizat. Sper să fie condamnat Dragnea’, a tunat șeful Pro România în direct la Realitatea TV.