Patria Bank are un nou director general. De-a lungul carierei a fost responsabil pentru zonele de customer experience, proiecte agile, digitalizarea serviciilor bancare şi procese interne, transformare, leadership strategic, managementul talentelor şi dezvoltare.

A acumulat o vastă expertiză în sectorul bancar în cadrul Garanti BBVA, cea mai mare bancă privată din Turcia.

Patria Bank are un nou director general. Burak Yildiran va coordona o echipă de peste 600 de oameni

Patria Bank anunţă că Burak Yildiran, bancher cu peste 25 de ani de experienţă în industrie, a primit avizul Băncii Naţionale a României (BNR) pentru funcţia de director general, potrivit unui comunicat.

În acest rol, Burak Yildiran va coordona o echipă de peste 600 de oameni şi va conduce activităţile băncii, fiind totodată membru în Consiliul de adminstraţie al Patria Credit IFN SA.

„Misiunea Patria Bank este să ofere cât mai multor clienţi retail şi antreprenori locali un acces facil la servicii bancare şi financiare, indiferent că locuiesc în mediul rural sau urban.

Astfel, în baza principiului incluziunii financiare care ne ghidează, putem avea un impact real în societate prin sprijinul acordat românilor şi afacerilor care contribuie la economia în creştere a ţării.

”Talent, resurse şi determinare”

Rolul meu, împreună cu echipa Patria Bank, este de a trece la următorul nivel din punct de vedere al misiunii pe care ne-o asumăm.

Sunt încrezător că avem toate elementele pentru a realiza ceea ce ne propunem: talent, resurse şi determinare”, a declarat Burak Yildiran, Director General al Patria Bank.

Burak Yildiran a acumulat o vastă expertiză în sectorul bancar în cadrul Garanti BBVA, cea mai mare bancă privată din Turcia.

De-a lungul carierei a fost responsabil pentru zonele de customer experience, proiecte agile, digitalizarea serviciilor bancare şi procese interne, transformare, leadership strategic, managementul talentelor şi dezvoltare.

De asemenea, a lucrat în calitate de Director General Adjunct şi Manager Operaţiuni al Garanti BBVA România timp de şase ani.

Noul Director General al Patria Bank are un MBA din partea WU Executive Academy – Universitatea din Viena şi o diploma în Administrarea Afacerilor din partea Universitaţii Hacettepe.

Sursă foto: Dreamstime.