Este vorba despre Superbet Betting & Gaming SA, care figurează între primele 20 de companii din România care au crescut numărul persoanelor angajate peste pragul de 1.000.

„Este o dinamică pe care o menținem de aproape doi ani de zile. Am ajuns la aceste cifre datorită extinderii afacerii (deschiderea de noi agenții offline), dar și pentru că mărim numărul angajaților per unitate pentru o mai bună și mai rapidă deservire a clienților noștri”, explică Augusta Dragic, director de resurse umane în cadrul grupului Superbet, care are în prezent o rețea de 600 de agenții offline.

Potrivit datelor centralizate de ONRC, doar 14 companii din România şi-au mărit numărul de angajați cu cel puţin 1.000 de salariaţi în cursul anului 2016. Sectoarele cele mai dinamice din acest punct de vedere s-au dovedit a fi retailul alimentar, automotive, pariurile sportive.

În prezent, grupul are peste 3.000 de angajați în birourile din România (piața unde își derulează cea mai mare parte a operațiunilor), Serbia, Croația, Malta, Polonia și Marea Britanie. Recent, grupul a anunțat că a intrat în ultima etapă a negocierilor pentru obținerea licenței de operare pariuri online în Gibraltar.