Într-o postare pe un grup de Facebook din Cluj, o mamă îngrijorată a transmis un mesaj. Mai exact, aceasta se teme atât pentru siguranța ei, cât și pentru siguranța copiilor, odată cu venirea mai multor cetățeni din Sri Lanka atât în Cluj, cât și în restul țării.

În acest context, mama îi atenținează pe părinți în legătură cu trei indivizi care stau în zona Vivo. Potrivit acestuia, cei trei bărbați erau prezenți în zona mașinuțelor pentru copii. Femeia susține că aceștia i-au filmat copilul, iar când soțul ei a intervenit și le-a spus să șteargă imediat filmarea, acesta a văzut și alte imagini și filmări cu mai mulți copii în telefonul acestuia.

„Aveți mare grijă de copilașii voștri la Vivo! În zona unde sunt mașinuțele/jucării pentru copii, trei indivizi (păreau din zona Sri Lanka) ne-au urmărit și filmat copilul și când soțul meu a mers la ei, să le spună să șteargă filmarea, a văzut că aveau mai multe poze și filmări și cu alți copii!”, și-a exprimat o mamă îngrijorarea.

Mai mulți indivizi străini răspândesc teamă în Cluj

La scurt timp după această postare, o altă femeie a intervenit și ea. Aceasta a declarat că a trecut printr-o experiență asemănătoare,  în Gherla și pe tren, până la Cluj. Totodată, ea a mai subliniat faptul că unul dintre cei trei bărbați a urmărit-o atât pea cât și pe copil din parc și până la gara, apoi chiar și pe tren.

Aceasta susține că unul dintre ei a vrut să o atingă chiar în tern și a apelat la controlor în această situație. De asemenea, după ce trenul a ajuns în gară, femeia spune că bărbații ar fi urmărit-o încă 20 de minute să vadă în ce direcție va merge.

„Corect! Unul dintre ei ne-a urmărit pe mine și pe copil, când veneam de la bunici de la Gherla (eram singuri) pe tren. Din parcul central până la gară, pe tren apoi până la Cluj. În tren, trecând pe lângă mine, a încercat să mă atingă și am alertat controlorul. Nu că aș fi vreo frumusețe, dar par pur și simplu demenți.

Apoi a stat în fața gării 20 de minute ca să vadă ce fac și unde merg. Haideți să ne strângem, să semnăm ceva și să mergem la poliție!”, spunea cealaltă femeie.