Compania de producţie media Mamitzu Production SRL a solicitat Tribunalului Bucureşti, pe 30 noiembrie 2011, deschiderea procedurii de insolvenţăîn cazul societăţii Ocram Televiziune SRL.
La începutul acestei săptămâni, Consiliul Naţional al Audiovizualului a aplicat postului de televiziune cea mai severă sancţiune posibilă, şi anume înjumătăţirea licenţei de emitere, până la 28 septembrie. CNA anunţase iniţial că OTV mai poate emite până pe 1 octombrie.

Actionarii Ocram Televiziune SRL, care deţine licenţa pentru OTV sunt Dan Diaconescu(80,1%) şi GMG Media Box SA (19,9%).
Ieri, peste 600 de persoane au protestat în faţa sediului Consiliului Naţional al Audiovizualului, nemulţumite de faptul că instituţia a decis că OTV nu va mai putea emite din 28 septembrie.
"Pagina de media" scrie astăzi că regia de publicitate DVB Mediahouse, care vindea publicitate pentru OTV, a cerut în instanță insolvența Adevărul Holding, pentru o datorie de aproximativ 150.000 de euro. Suma reprezintă publicitatea produselor Adevărul Holding pe posturile OTV și Etno TV, pe care regia le reprezintă.