186-42414-oskar3.jpgB|Braun Avitum, pentru că a investit peste 1,5 milioane de euro în primul centru privat de dializă din municipiul Sfântu Gheorghe. Compania germană îşi continuă astfel programul de expansiune pe piaţa românească. „Pacienţii din Sfântu Gheorghe vor beneficia de servicii la aceleaşi standarde cu cele pe care le oferim în celelalte centre din Europa“, a declarat directorul general B|Braun Avitum România. Noul centru oferă toate serviciile necesare pentru 60 de pacienţi, inclusiv hrană, programe TV prin cablu, acces la internet şi programe sociale.

186-42415-oskar2.jpgPetrom, pentru că a fost inclusă în top 250 Platts al celor mai performante companii energetice, pe lo­cul 169, fiind singura prezenţă a României. Cele mai importante criterii pe baza cărora este realizat topul sunt activele, veniturile, profitul şi rentabilitatea capitalului investit. Pentru a figura în clasament, o companie energetică trebuie să aibă active de cel puţin două miliarde de dolari. Platts este una dintre cele mai mari firme de consultanţă şi furnizare de informaţii în domeniul energetic şi al materiilor prime.

186-42416-oskar1.jpgHilton România, pentru că a primit două premii la Gala „Hospitality Trends Bucharest 2009“, eveniment organizat de Trend Hospitality Consulting & Management în parteneriat cu INTEHL – Institute of Innovation and Entrepreneurship of École hôtelière de Lausanne. Fried­rich W. Niemann, directorul general al Athenée Palace Hilton, a fost desemnat managerul anului pentru contribuţia adusă la creşterea cotei de piaţă faţă de 2008, iar Hilton Sibiu a primit titlul pentru cea mai bună strategie de dezvoltare din domeniu. Evenimentul a reunit peste 200 de participanţi care au dezbătut teme importante pentru industria hotelieră, de la investiţii şi planuri de dezvoltare până la soluţii de operare şi concepte de design.