Orlando Nicoară, mesaj dur pentru Clotilde Armand: Ea țipă, acuză, amenință dar nu plătește

Antreprenorul Orlando Nicoară a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj cu privire la ceea ce se întâmplă în Sectorul 1. Acesta nu este de acord cu modul de administrație pe care Clotilde Armand l-a aplicat de când a devenit primar.

„Pentru mine e ireal cum gestioneaza doamna primar problema salubritatii in sectorul 1.

Ea tipa, acuza, ameninta dar nu plateste. E contrar oricarei logici de business. In orice contract exista niste clauze care trebuie respectate. Cineva presteaza, altcineva plateste. Doamna primar vrea ca cineva sa presteze, sa curete gunoiul, dar primaria sa nu plateasca. Cand ai probleme financiare si nu poti plati, te rogi de partener, il implori, te umilesti sa te inteleaga. Cauti solutii, ceri esalonari, faci eforturi si incerci sa platesti ceva constant.”, spune acesta.

”Vrea ca firma să ridice gunoiul dar primăria să nu plătească”

Acesta mai spune că primarul Sectorului 1 invocă diverse motive, dar nu a făcut nimic până acum cu privire la firma care colectează gunoiul.

”Domnia sa invoca tot felul de motive, ameninta cu DNA-ul, dar pana acum nu a dat in judecata firma care colecteaza gunoiul pentru a cere rezilierea sau pentru a opri sau suspenda derularea contractului. Si nici nu si-a asumat rezilierea, adica acel cost de penalizare pentru intreruperea contractului.

Domnia sa vrea ca firma sa ridice gunoiul dar primaria sa nu plateasca. Pentru ca mafie, pentru ca primarii dinainte au fost corupti, pentru ca etc, etc, etc.”, mai spune acesta.

Peste 120 de milioane neplătiți

Antreprenorul a mai spus că Primăria Sectorului 1 are peste 120 de milioane neplătiți către firma care colectează gunoiul în sector.

”Ok, e mafie, rezilieaza contractul! Asuma-ti costul rezilierii, gaseste alt furnizor, fa-ti firma primariei, rezolva problema. Nu, domnia sa ameninta, ameninta si iar ameninta.

Primaria sectorului 1 are peste 120 de milioane neplatiti catre firma care colecteaza gunoiul. 24 de milioane sunt pentru facturi din acest an. Unele facturi au depasit 200 de zile de intarziere.” a scris pe Facebook Orlando Nicoară.

Sursă foto: INQUAM Photos, Sabin Cirstoveanu