Clotilde Armand, în centrul unor acuzații grave

Potrivit celor scrise, Clotilde Armand trebuie „să rezolve problema cu firma prestatoare a serviciului de salubritate” iar cetățenii Sectorului 1 trebuie „să nu mai sufere din cauza incompetenței”.

„La treabă, doamna Primar! Trebuie găsite soluții urgente. Ne-am săturat de urletele, văicărelile şi nazurile coaliției USR-PNL. Coaliția trebuie să rezolve de îndată problema gunoiului. Colegul Nicuşor Dan să rezolve cu groapa de gunoi, iar doamna Armand să rezolve problema cu firma prestatoare a serviciului de salubritate, ca cetățenii Sectorului 1 sa nu mai sufere din cauza incompetenței”, a scris Daniela Popa, consilier PSD în Sectorul 1 al Capitalei, pe pagina sa de Facebook.

Clotilde Armand, revoltată de întrebările privind gunoaiele din Sectorul 1

Anterior, Clotilde Armand, primarul Sectorului 1 al Capitalei a fost întrebată de jurnaliști despre scandalul munților de gunoaie din Capitală.

În acest context, edilul susține că nu are ce comenta în legătură cu acest subiect și va face declarațiile necesare doar atunci când va fi momentul potrivit.

Totodată, ea a mai adăugat că toată primăria lucrează în momentul de față și nu este loc de niciun fel de declarații. Clotilde Armand a mai subliniat faptul că un război nu s-a câștigat niciodată „fără luptă”

„Nu am ce comenta. Este prioritar în rolul meu. (…) Eu o să fac toate declarațiile necesare, dar acum nu este momentul. Chiar suntem în plină acțiune, toată primăria lucrează la ce avem de făcut și nu este momentul să fac niște declarații. (…) Nu s-a câștigat niciodată un război fără luptă”, a mai spus Clotilde Armand.

De menționat este faptul că, situația a ajuns la cote maxime, astfel că, Clotilde Armand vrea să declare stare de alertă în Sectorul 1 din cauza „situației sanitare” cauzată de suspendarea colectării gunoiului.

Sursă foto: INQUAM Photos, Ilona Andrei